Fisioteràpia en entorn laboral

El nou paradigma de la fisioteràpia és considerar la figura de fisioterapeuta com a una enginyeria del moviment, és a dir, estudiar les necessitats (mitjançant la observació dels moviments, dades de lesions anteriors i la detecció de possibles lesions) i crear un programa de treball específic.

El projecte “Fisioteràpia en l’entorn laboral” permetrà reduir les despeses econòmiques de la teva empresa i minimitzar les lesions múscul-esquelètiques evitables o fer més curtes en el temps algunes baixes laborals.

En què consisteix?

Aquest programa, inclou sessions de fisioteràpia individualitzades, així com grups de prevenció de lesions. Mitjançant exercici terapèutic, ajudem a reforçar, enfortir i educar a les persones treballadores de l’empresa per tal d’adquirir coneixements en el què els passa i aportar les eines necessàries per a evitar les seves pors a moure’s i sobretot evitar lesions.

Grups de prevenció de lesions

El fet que l’empresa faciliti la creació d’un programa d’exercicis específic per a patologies com dolor lumbar, de maluc, cervicals, espatlles o genoll, i que aquest sigui d’entre 6 i 8 setmanes, fa que les persones se sentin escoltades i percebin que l’empresa s’interessa per la millora de les seves condicions laborals. Al ser en grup, a més, facilita la socialització, que l’estona sigui més amena i que el missatge de la fisioterapeuta arribi més fàcilment per tal d’evitar les pors a tornar-se a lesionar millorant així el rendiment.

Sessions de fisioteràpia individualitzada a l’empresa

El projecte també inclou un temps determinat en el cas de lesions puntuals que necessitin ser tractades individualment com per exemple molèsties o controls de lesions específiques (dits, canells, turmells, esquena, etc).

Troba'ns a les xarxes

On som?

Contacte Sinapsis vilafranca

Demana la teva cita

Propietat de Sinapsis vilafranca