No Qui som?

Coneix el nostre equip d'especialistes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sheila Tapias

Fisioterapeuta en neurologia​

El tracte proper amb els pacients, la capacitat d’empatitzar amb ells i poder ajudar-los a recuperar-se afrontant diferents situacions és el que m’omplia. Per això, vaig decidir estudiar fisioteràpia.
Col·legiada amb el número 13452 pel Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya, soc especialitzada en rehabilitació neurològica amb el màster en estimulació neurològica i neuro rehabilitació per la UVic.
Treballo amb persones que volen ser acompanyades cap a un envelliment sà i actiu, així com en rehabilitació de pacient neurològic de la qual estic formada en diferents tècniques com en equilibri i control motor. També tinc formació en exercici terapèutic i pilates.

Correu electrònic: fisioneuro@sinapsisvilafranca.com

Tania López

Fisioterapeuta cranio-cervico-mandibular

La Fisioteràpia per a mi és molt més que una professió, és la meva forma de veure i viure la vida. Treballo amb el pacient, tenint en compte les seves preferències i respectant les seves decisions, aportant la màxima informació possible. Assumeixo la meva responsabilitat com professional sanitària i em comprometo a una formació continuada de qualitat per oferir les millors valoracions i tractaments existents per a cada cas. Estudiaré el teu cas de manera detallada, crearem una via de millora comuna i revaluarem el teu estat.

Fisioterapeuta 11.664 del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Graduada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Premi extraordinari de Fisioteràpia 2011-2015 per la Universitat Rovira i Virgili i Premio Nacional Fin de Carrera 2014-2015 pel Ministerio de Educación y Formación Profesional. Postgrau en Dolor Miofascial per la Universitat Rovira i Virgili i amb número de registre de punció seca nº690. Máster en Bioética per la Universitat Internacional de Valencia.

Especialista en dolor i trastorns cranio-cervico-mandibulars i sistema orofacial, fisioteràpia vestibular (vertígens), punció seca i maneig del pacient amb dolor crònic.

Imparteixo tallers i xerrades sobre diversos aspectes com la deglució atípica, bruxisme, dolor i mites associats, dansa del ventre o relaxació. Professora associada al Grau de Fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili.

Correu electrònic: fisioatm@sinapsisvilafranca.com

Thais Camps

Fisioterapeuta neuro-múscul-esquelètica i exercici terapèutic

El meu treball és enfocat a la millora de simptomatologia en lesions agudes o cròniques, però sobretot encaro les sessions en la prevenció de futures lesions i tractaments mitjançant el moviment. Entenent el paper essencial que tenim els fisioterapeutes en la conscienciació i l’educació sanitària de les persones, imparteixo xerrades i tallers per a divulgar la importància dels hàbits posturals en el dia a dia, en l’àmbit laboral o l’activitat esportiva, guiant a cada persona segons les seves necessitats individuals.

Fisioterapeuta 8397 del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Estic formada en patologies múscul esquelètiques (maluc, espatlla, genoll, peu, esquena…), del sistema nerviós perifèric, control motor i exercici terapèutic.

Encuriosida per entendre els efectes de l’exercici terapèutic en pacients amb dolor, estic formada en el tractament de persones amb dolor neuropàtic, que avarca el tractament interdisciplinari i multidisciplinari dels pacients amb aquest tipus de patologia.

Confiant plenament en els beneficis que ofereix la marxa nòrdica com a eina terapèutica, soc instructora de marxa nòrdica per INWA.

Correu electrònic: info@sinapsisvilafranca.com

Eloi Sadurní

Preparació física

El treball del servei de preparació física estarà encarat a l’avaluació conjunta entre fisioterapeuta i preparador físic per tal de poder dissenyar els entrenaments de forma individualitzada atenent als objectius, necessitats i dèficits dels usuaris. A més, es treballarà conjuntament amb el servei de psicologia esportiva quan l’usuari ho requereixi.

S’utilitzaran variabilitat de metodologies d’entrenament fonamentades amb les ciències de l’esport actuals. Conjuntament amb el suport tecnològic necessari per dur a terme una monitorització, control i millora del rendiment del usuari.

Soc graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i col·legiat pel COPLEFC número 59466. He estudiat el màster oficial universitari en entrenament esportiu, activitat física i salut a Universitat Ramon Llull i el màster oficial universitari en formació del professorat d’educació secundària en educació física. Tinc experiència en preparació física i entrenaments personals ajudant a assolir els objectius  dels usuaris mitjançant la ciència, l’experiència i el sentit comú.

Troba'ns a les xarxes

On som?

Contacte Sinapsis vilafranca

Demana la teva cita

Propietat de Sinapsis vilafranca