No Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

THAIS CAMPS GONZÁLEZ

DNI: 77.314.457-A 

Contacte

info@sinapsisvilafranca.com

Telf: 615 603 671

C/ Soledat, num. 5, local 6, 08720, Vilafranca del Penedès  

DPD

mr.correu@gmail.com

Finalitat

1) Consultes rebudes per correu electrònic: Donar resposta a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació rebudes. 

2) Consultes rebudes via formulari: Donar resposta a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació rebudes.

3) Subscripció a la newsletter: Enviament de comunicacions relacionades amb el centre.

Legitimació

1) Consultes rebudes per correu electrònic: Interès legítim en atenció a l’interessat.

2) Consultes rebudes via formulari: Obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de contacte (Art. 6.1.a RGPD).

3) Subscripció a la newsletter: Obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de contacte (Art. 6.1.a RGPD).

Conservació

1) Consultes rebudes per correu electrònic: Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació les dades de la consulta es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès.

2) Consultes rebudes via formulari: Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació les dades de la consulta es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès.

3) Subscripció a la newsletter: Es conservarà activa la subscripció fins que l’usuari decideixi donar-se de baixa.

Procedència

1) Consultes rebudes per correu electrònic: El propi interessat o el seu representant legal.

2) Consultes rebudes via formulari: El propi interessat o el seu representant legal.

3) Subscripció a la newsletter: El propi interessat o el seu representant legal.

Destinataris

No cedim dades a tercers. 

Transferències internacionals

No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.

Drets

Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals, com s’explica al corresponent apartat. 

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació (segona capa informativa.

Informació general

La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

El responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.

Li informem que THAIS CAMPS GONZÁLEZ (en endavant “Sinapsis Vilafranca”) és la titular de la web sinapsisvilafranca.com, amb DNI: 77.314.457-A i domicili a C/ Soledat, num. 5, local 6, 08720, Vilafranca del Penedès. Pot contactar per correu electrònic a info@sinapsisvilafranca.com.

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A “Sinapsis Vilafranca” tractem la informació que ens facilita amb les següents finalitats:

1) Consultes rebudes per correu electrònic: Donar resposta a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació rebudes. 

2) Consultes rebudes via formulari: Donar resposta a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació rebudes.

3) Subscripció a la newsletter: Enviament de comunicacions relacionades amb el centre.

La informació personal que ens faciliti a través dels correus electrònics es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques, les quals detallem a continuació.

1) Consultes rebudes per correu electrònic: Interès legítim en atenció a l’interessat.

2) Consultes rebudes via formulari: Obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de contacte (Art. 6.1.a RGPD).

3) Subscripció a la newsletter: Obtenim el consentiment de l’interessat al formulari de contacte (Art. 6.1.a RGPD).

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment. 

1) Consultes rebudes per correu electrònic: Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació les dades de la consulta es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès.

2) Consultes rebudes via formulari: Per a les consultes i sol·licituds de cita i d’informació les dades de la consulta es mantindran durant el període d’un any a partir de l’última confirmació d’interès. Es sol·licitarà el nom i l’adreça de correu electrònic.

3) Subscripció a la newsletter: Es conservarà activa la subscripció fins que l’usuari decideixi donar-se de baixa. Es sol·licitarà el nom i l’adreça de correu electrònic.

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

Visitar la web de “Sinapsis Vilafranca” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. 

Procedència de les dades:

1) Consultes rebudes per correu electrònic: El propi interessat o el seu representant legal.

2) Consultes rebudes via formulari: El propi interessat o el seu representant legal.

3) Subscripció a la newsletter: El propi interessat o el seu representant legal.

“Sinapsis Vilafranca” prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. 

Mesures de seguretat. Què fem per protegir les seves dades

“Sinapsis Vilafranca” adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.

Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

· Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

· Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.

· Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.

· Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per “Sinapsis Vilafranca”, no cedim les seves dades a terceres persones ni entitats, llevat d’obligació legal. No realitzem transferències internacionals amb les seves dades personals.

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

La normativa vigent de protecció de dades l’empara en una sèrie de drets en relació amb l’ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

A continuació, us expliquem quins són els drets que l’assisteixen:

· Sol·licitar el accés a les seves dades personals

· Sol·licitar la rectificació de les seves dades

· Sol·licitar la supressió o eliminació de les seves dades (dret a l ‘ «oblit»)

· Limitar o oposar a l’ús que li donem a les seves dades

· Dret a la portabilitat de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.

· Dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment

· Dret a presentar una reclamació en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

Com pot exercir els seus drets?

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

Presencialment o per correu electrònic a:

THAIS CAMPS GONZÁLEZ

DNI: 77.314.457-A

C/ Soledat, num. 5, local 6, 08720, Vilafranca del Penedès 

info@sinapsisvilafranca.com

A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuació:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.

E-mail: info@agpd.es

Telèfon: 912663517

Web: https://www.agpd.es

Consentiment i acceptació

L’acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de “Sinapsis Vilafranca”, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.

Troba'ns a les xarxes

On som?

Carrer Soledat 5. Local 6

08720 Vilafranca del penedès

Telf: 615 603 671

info@sinapsisvilafranca.com

Demana la teva cita

Propietat de Sinapsis vilafranca